A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Praktiker 300*300
 • Itt vannak a 2019-es esküvői trendek!

  Praktiker 640*480

  2019-ben lesz az esküvőd napja? Még csak most kezded a szervezést? Kíváncsi vagy, mik lesznek idén az új trendek? Íme!

  Lila színt az esküvőre!

  A lila színt eddig is nagyon kedvelték a menyasszonyok, hiszen a 2018-as év színe az ultraibolya volt, népszerűsége pedig töretlen. Mindegy, milyen árnyalatú lila mellett döntesz, ha helyet kap az esküvői dekorációban vagy a csokorban, le sem tagadhatod, hogy trendkövető menyasszony vagy.

  Vissza a természetbe!

  Nagyon divatosak lesznek idén a természetes színek, a természetes formák és a zöld növények, de a környezettudatos esküvő is.

  Fényfestés

  A fényfestés lesz 2019 egyik legnagyobb dobása, hiszen manapság már egyre több pár számára válik hozzáférhetővé. Fényfestés segítségével átalakíthatjátok a termet, illetve a színeket, az árnyékolást és design elemeket is kiválaszthatjátok.

  Dália a csokorba!

  A dália széles színválasztéka, dús rétegei miatt csodás kompozíciót alkothat a menyasszonyi csokor többi virágával.

  Drónok

  Drónok segítségével sokkal részletesebb felvételeket lehet készíteni, mint hagyományos módszerekkel. Egyre több fotós és videós dolgozik drónnal az esküvőkön, ez idén sem lesz másképp.

  Tiarák

  A hercegi esküvő után nem csoda, ha a tiarák ismét divatba jönnek. Tiarával a fején minden menyasszony egy kicsit hercegnőnek is érezheti magát.

  Óriási ültetőkártyák

  Eddig a kicsi és szolid ültetőkártyák kaptak helyet az asztalon, most megjelennek a nagy, feltűnő kártyák. Nagyon mutatósak tudnak lenni!

  Share your thoughts