A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • acapella 970×250
 • Újház 300*300
 • Elképesztő kellék a kreatív fotózásra – Te bérelnél egy ilyet az esküvődre?

  acapella 640×480

  Valószínűleg egy lavinát indított el Adalynn és Florinel Toma ezzel az ötlettel, nem csodálkoznánk, ha idén nyáron már az övékhez hasonló esküvői fotók árasztanák el a világhálót.

  Vicces, aranyos és igazán különleges képeket köszönhet az ifjú pár annak a hófehér ugrálóvárnak, amelyet az esküvőszervező katalógusában szúrtak ki, valamint a fotósnak, aki remek érzékkel örökítette meg az ugrálóvárbeli móka pillanatait. Adalynn és Florinel rögtön tudták, hogy a Hawaii-on tartott lagzi szuper kelléke lesz a felfújható kastély. Ám nem csupán a fotózáshoz jött jól az ugrálóvár, Adalynn állítása szerint a vendégek is imádták.

  A képek varázsát éppen az adja, hogy menyasszony és vőlegény egy nem mindennapi helyszínen, nem mindennapi tevékenység közben lett lencsevégre kapva: az ugrálóvár játékosságot, mókát kölcsönöz a képeknek. A csipkés ruhakölteményben és az elegáns öltönyben mezítláb ugráló párnak a játék őszinte, önfeledt mosolyt csal az arcára, ezt a mosolyt pedig bizonyára hosszú évek múlva is szívesen látják majd viszont a fotóalbumban.

  (Képek forrása: Kay Salera Photography)

   

  Share your thoughts