A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • Finn wellness 970×250
 • Finn wellness 300×300
 • Ezek az idei esküvői trendek

  Íme 9 dolog, ami elképesztően népszerű idén az esküvőkön.

  Lila

  A lila szín mindig is nagyon kedvelt volt az esküvőkön eleganciája miatt, 2021-ben pedig egyenesen kötelező valahogyan belecsempészni a nagy napba, legyen szó a dekorációról, a koszorúslányok ruhájáról vagy a menyasszony kiegészítőiről.

  Természetközeli esküvő

  A korlátozások, hosszú bezárkózás után nem is csoda, ha mind közeledni vágyunk a természethez. Az esküvők világában ez a természetes színek, természetes formák és a természetközeli helyszínek révén jelenik meg. Nagyon divatos a zöld növények használata a dekorációban.

  Pixabay

  Fényfestés

  A fényfestés napjainkra egyre kevésbé számít luxusnak, sokkal inkább hozzáférhető, mint néhány évvel ezelőtt. A fényfestés segítségével szó szerint átalakíthatjátok a termet, a vendégek le lesznek nyűgözve!

  Dália

  Ezek a gyönyörű virágok a 2021-es év slágerei: széles a színválasztékuk, könnyen elrendezhetőek és a dús rétegeik egy kis szeszélyt csempésznek a menyasszonyi csokorba.

  Pixabay

  Drónok

  A drónok segítségével részletesebb, kreatívabb felvételeket lehet készíteni, és egyre több fotós és videós dolgozik velük, érdemes erre rákérdezni, ha fotóst kerestek a nagy napra.

  Tiarák

  A tiarák ismét nagyon divatosak, ráadásul viselhetők fátyollal együtt, valamint remek összhangot teremthettek, ha egy szolid nyaklánccal vagy fülbevalóval viselitek.

  Hatalmas ültetési kártyák

  Eddig a kicsi, letisztult ültetési kártyák uralták az esküvői vacsora asztalait, idén azonban a nagy, feltűnő kártyák is teret hódítottak. Elképesztően jól mutatnak!

  Függő virágdíszek

  Praktikus, mert kevés helyet foglal a plafonról lecsüngő virágfüzér, ráadásul lélegzetelállító látvány!

  Pinterest

  Ezüst és króm

  Az aranyat és a rózsaaranyat 2021-ben az ezüst és a króm váltotta fel. A csillogás változatlan, csak a színeket érdemes lecserélni.

  Kiemelt fotó: June Admiraal, Unsplash  

  Share your thoughts