Idén ez a legnépszerűbb menyasszonyi smink

Természetes, időtálló, de látványos: ezzel a három szóval tudnánk leginkább összefoglalni az idei menyasszonyi sminkdivatot.

Milyen sminket viselj a nagy napon?

 

Az esküvő kiemelten olyan alkalom, amikor nagyon fontos, hogy a sminked az egyéniségedet tükrözze: a sminkesek is azt javasolják, hogy azok a lányok, akik a hétköznapokon nem, vagy csak nagyon visszafogott sminket viselnek, ne az esküvőre rukkoljanak elő az erőteljesebb színekkel. A bátrabb sminket viselők se a nagy napra időzítsék a kísérletezést: érdemes az esküvő előtt próbasminket csináltatni, összhangba hozni a sminket a stílusodon túl a ruhával, a csokorral és a dekorációval. És ami a legfontosabb: szem előtt tartani a smink tartósságát, hiszen ki kell bírnia az egész éjszakát.

2017 a természetesség, visszafogottság éve, ami az esküvői sminkdivatot illeti: üde bőr, hosszú szempillák, fénylő ajkak, lágy színek és natúr hatás jellemzi. Mindenkinek jól áll, hiszen az egyéni szépséget emeli ki. A vőlegény is örülni fog: nem egy szokatlan smink, egy „idegen arc” néz majd rá vissza, hanem kedvese természetes szépsége, amelyből a legelőnyösebb vonások valósággal kiragyognak, a smink viselője által kevésbé előnyösnek ítélt részek pedig ügyesen el vannak rejtve.