Ezért ne rendelj menyasszonyi ruhát az eBayről

Rendszerint nagy gondot fordítunk a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálására, részt veszünk több ruhapróbán, hogy minden hibátlan legyen, kiválasztjuk a megfelelő kiegészítőket a cipőtől az ékszereken át a fátyolig. A menyasszonyi ruha gyakran az esküvő egyik fő látványossága, így nem csoda, ha legtöbb ara rémálma, hogy a ruhával helyrehozhatatlan kár történik az esküvő előtt. De mi van akkor, ha már a ruha beszerzésénél akadályokba ütközünk?

Menyasszonyi ruha az eBayről? Ezért ne!

Az online vásárlásnak megvannak a maga rizikói. Sokan például azért idegenkednek tőle, mert fontosnak tartják, hogy vásárlás előtt felpróbálják az áhított ruhadarabot. Hiszen egyáltalán nem biztos, hogy rajtunk is pont úgy fog állni az a nadrág vagy felső, mint a fotókon szereplő modelleken, nem is beszélve a méretproblémák lehetőségéről. Emellett az sem elhanyagolható veszély, hogy az áru nem egészen olyan, mint a képen.

Ha spórolni akarsz a menyasszonyi ruhán, akkor is érdemes kerülni a nagy aukciós weboldalakat (mint például az eBay), mert könnyen pórul járhatsz. Ezek a menyasszonyok nagyon bánhatják, hogy az eBayről rendelték a ruhájukat.