Csodálatos frizurák élő virággal – Mire érdemes figyelni?

Idén is divatos élő virággal díszíteni az esküvői frizurát. A hajunkba tűzött élő virág, finom, elegáns, romantikus és rengeteg lehetőség rejlik benne. Mutatjuk.

Gyönyörű és romantikus

2018-ban a laza, hullámos frizurákat részesítjük előnyben, legyen szó akár kontyról, akár leengedett hajról. Ehhez jól passzolnak a virágkoszorúk, apróbb vagy nagyobb fejű virágok, melyek lehetnek színesek vagy hófehérek, számtalan lehetőség közül választhatunk. Igazán színessé varázsolhatjuk megjelenésünket, ha élő virággal dobjuk fel frizuránkat. De mire érdemes ügyelnünk?

Ezekre figyelj

Fontos, hogy a virágok harmonizáljanak a menyasszonyi csokor virágaival és a ruha stílusával.

Ha egyszerű, fehér ruhát fogsz viselni az esküvőn, a nagy, színes virágokról sem kell lemondanod, de a kompozíció színvilágára érdemes odafigyelni. Ha különböző fajtájú virágokkal díszítik majd a hajadat, azok legyenek hasonló színűek.

Jó, ha a virágokat a frizurába kerülésük előtti legutolsó pillanatig vízben tudod tartani. Nem árt informálódni arról, mely virágok a legtartósabbak. Az orchidea, a rózsa és a gyöngyvirág is sokáig friss marad.

Lehetőleg ne kerüljön a csokorba vagy a hajdíszbe olyan virág, amely kiválthat nálad allergiás reakciót.

A virágkoszorúk is nagyon trendik manapság, de ajánlatos odafigyelni arra, hogy a virágkoszorú megfelelően illeszkedjen a fejméretedhez. Nem jó, ha túl magasan van, és az sem túl esztétikus, ha lecsúszkál a szemedig.

Íme néhány csodálatos élő virággal dekorált frizura a Pinterestről.