Esküvői sportcipők: ez lesz az új trend?

Az esküvői cipő kiválasztása jó néhány menyasszony számára jelent dilemmát. Egy viszonylag kényelmes, ugyanakkor elegáns fehér cipő legyen, vagy egy káprázatos tűsarkú és későbbre egy praktikus laposabb cipő? Fehér legyen vagy jöhetnek a színek? Zárt vagy nyitott típust válasszunk?

Vászoncipő esküvői kivitelben

Kora délutántól estig tűsarkúban tipegni bizony nem a legpihentetőbb élmény, de még a tűsarkúhoz szokott hölgyek számára is kihívást jelenthet az egész napos hajrá után a hajnalig tartó tánc. Sokan mégis ragaszkodnak ezekhez a cipőkhöz, mert eleganciájukkal kétségtelenül nagyon jól kiegészítik a menyasszonyi ruha magasztosságát. Nem beszélve arról, hogy a járás, tartás is megváltozik tőle, sokkal fenségesebb, ünnepélyesebb magassarkúban a menyasszony kiállása, termete.

De mi lesz a meggyötört lábakkal? Melissa Regan de Vogele és Michelle Boor, a Vouelle amerikai tervezőpárosa megálmodta a komfortos esküvői tornacipőt. Hogy hányan állnak majd az oltár elé ezekben a nem mindennapi cipőkben, kérdéses, mindenesetre a ceremónia előtt és után jó ötlet lehet átvenni a tűsarkút egy ilyen pazar díszítésű hófehér vászoncipőre.

 

Forrás: Pinterest