Ilyen menő lehet az indusztriális esküvő

A legfrissebb külföldi trendek szerint az indusztriális esküvők egyre inkább a középpontba kerülnek. Ez a stílus nagyon modern, letisztult, a minimalizmus jellemzi. Elsőre talán nem tűnik túl meghittnek, romantikusnak, pedig sokat lehet kihozni belőle a megfelelő dekorációval.

Menő az indusztriális esküvő

Kifejezetten sokoldalú, modern stílusról van szó. Az elsőre ridegnek tűnő hatalmas tereket, a csupasz beton, tégla, fa, fém felületeket, a minimalista design-t az ügyesen elhelyezett világítás, a dekoráció apró részletei egészítik ki, hogy egy vagány esküvői helyszínt kapjunk végeredményként. A letisztult formák és tágasságérzet szuper összhangban van a kifejezetten romantikus, könnyed elemekkel. Színvilágában inkább a fehér, a fémes színek és a greenery dominálnak.

Itt az esküvői dekoráció egyik legfontosabb eleme a fény. Bár az indusztriális helyszíneken a hatalmas ablakok sok természetes fényt biztosítanak, a hideg színeket érdemes meleg fényekkel ellensúlyozni. Ehhez nagyszerű választás a különféle égősorok, gyertyák alkalmazása.

Bizonyítsák a fotók, hogy ez az új irányzat igenis különleges és van helye az esküvőkön.

Forrás: Pinterest