Ezzel a szuper alkalmazással egy helyre gyűjtheted az esküvői vendégek fotóit

A WEDBOX új applikáció, mely megkönnyíti a vendégek által készített esküvői fotók/videók összegyűjtését. Okostelefonnal a zsebben az ember bármikor, bármiről készíthet és készít fotót. Nincs ez másképp az esküvőn sem. A vendégek szelfiznek, fotózzák a ceremóniát, a finomságoktól roskadozó asztalokat, a tortát, a dekorációt, szuper hangulatú közös képeket készítenek rég nem látott rokonokkal, barátokkal. Miért maradnál le erről?

Mi a WEDBOX?

A WEDBOX jelenleg a legnagyobb európai esküvői fotós alkalmazás. Működése nagyon egyszerű: egy személyre szabott esküvői oldalra a násznép, illetve az ifjú pár fel- és letöltheti a fotókat/videókat. Az app úgy működik, mint egy zárt, közös album, ahol kategorizáltan jelennek meg az esküvőn készült fotók.

Hogyan működik?

Az alkalmazást letöltése után létrehozhatod a „saját esküvőtöket”. A dátum beállítása, a fontos információk megadása és a profil személyre szabása után már csak meg kell hívni a vendégeket. Erre a „meghívó” menüponton keresztül van lehetőség. A tartalomhoz csak az férhet hozzá, akit meghívtok.

Az alkalmazás képes arra, hogy automatikusan rendszerezze a fotókat. Ehhez még az esemény előtt be kell állítani a kategóriákat pl.: polgári szertartás, templomi esküvő, vacsora, lakodalom stb. Ha a polgári ceremónia 16 és 17 óra között zajlik és ezt beállítod az alkalmazásban, akkor az összes fénykép, amely ebben az időintervallumban készül, a „polgári ceremónia” csoportba fog rendeződni. Ha nincs kedved külön kategóriákat megadni, akkor időrendi sorrendben jelenik majd meg az összes feltöltött anyag.

A fotókat, videókat lájkolni és kommentelni is lehet, van a programban élő diavetítés funkció és a feltöltött képeket és videókat ti és a vendégek is egyetlen gombnyomással letölthetitek. Az alkalmazásnak van ingyenes verziója, de több csomag is rendelkezésre áll, melyek megvásárlásával magasabb minőségű fotók állnak a rendelkezésedre. Az ingyenes verzió az esküvő után 2 hónapig tárolja a képeket, érdemes erre ügyelni.