Menő ötlet vagy múló szeszély? Az esküvőszervezők szerint ezeket kerüld el, ha idén házasodsz

Az esküvőszervezők azt javasolják, ne dőljünk be minden új trendnek, némelyik ugyanis hamar elcsépeltté válik, sőt egyenesen ízléstelen vagy felesleges. A Vogue szerint ezeket érdemes inkább lehúzni a listánkról.

Falak, tornyok

Többen említették, hogy a virág- és üzenőfalak már kimentek a divatból, a trendinek és jópofának tűnő fánkfalak pedig nem illenek az esküvőkhöz. A pezsgős poharakból emelt tornyok ugyan nagyon jól mutatnak a fotókon, de nem számítanak kifejezetten stabil építménynek.

Antik evőeszközök, díszek

Az értékes evőeszközök, kristálypoharak és porcelánok nem túl praktikusak egy lagzin, ahogyan a barokkos ráncokba szedett terítők sem, ráadásul a szakértők szerint élőben nem is feltétlenül azt a hatást keltik, amit szerettek volna elérni vele a dekoráció megálmodói.

Digitális meghívók

A Vogue által megkérdezett szervezők nem kedvelik túlságosan a digitális meghívókat személytelenségük miatt. Továbbra is a hagyományos meghívókat részesítik előnyben, melyek szép emléket jelentenek a vendégek számára.

Zsákvászon

A rusztikus stílusú esküvőkön gyakori díszítőelem a zsákvászon. A zsákvászonnal bevont meghívók, mécsestartók és hasonló apróságok ideje úgy tűnik lejárt.

Egyformaság, egyhangúság

Az esküvőszervezők kiemelték, manapság érdemes több színt és stílust alkalmazni és így megkülönböztetni egyes tereket a többitől. Nem feltétlenül kell mindennek mindenhez passzolnia. Ha minden pontosan ugyanúgy néz ki, az unalmas és divatjamúlt benyomást kelt.