Itt vannak a 2019-es esküvői trendek!

2019-ben lesz az esküvőd napja? Még csak most kezded a szervezést? Kíváncsi vagy, mik lesznek idén az új trendek? Íme!

Lila színt az esküvőre!

A lila színt eddig is nagyon kedvelték a menyasszonyok, hiszen a 2018-as év színe az ultraibolya volt, népszerűsége pedig töretlen. Mindegy, milyen árnyalatú lila mellett döntesz, ha helyet kap az esküvői dekorációban vagy a csokorban, le sem tagadhatod, hogy trendkövető menyasszony vagy.

Vissza a természetbe!

Nagyon divatosak lesznek idén a természetes színek, a természetes formák és a zöld növények, de a környezettudatos esküvő is.

Fényfestés

A fényfestés lesz 2019 egyik legnagyobb dobása, hiszen manapság már egyre több pár számára válik hozzáférhetővé. Fényfestés segítségével átalakíthatjátok a termet, illetve a színeket, az árnyékolást és design elemeket is kiválaszthatjátok.

Dália a csokorba!

A dália széles színválasztéka, dús rétegei miatt csodás kompozíciót alkothat a menyasszonyi csokor többi virágával.

Drónok

Drónok segítségével sokkal részletesebb felvételeket lehet készíteni, mint hagyományos módszerekkel. Egyre több fotós és videós dolgozik drónnal az esküvőkön, ez idén sem lesz másképp.

Tiarák

A hercegi esküvő után nem csoda, ha a tiarák ismét divatba jönnek. Tiarával a fején minden menyasszony egy kicsit hercegnőnek is érezheti magát.

Óriási ültetőkártyák

Eddig a kicsi és szolid ültetőkártyák kaptak helyet az asztalon, most megjelennek a nagy, feltűnő kártyák. Nagyon mutatósak tudnak lenni!