Elterelték a figyelmet a menyasszonyról saját esküvőjén: ez volt a reakció

Vajon mit szólnánk hozzá, ha a saját esküvőnkön kikerülnénk a figyelem középpontjából? Hosszú hónapok szervezése áll a nagy nap mögött, természetesen minden menyasszony és vőlegény azt szeretné, hogy ez a különleges alkalom róla és jövendőbelijéről szóljon és minden tökéletes legyen…

Rögtön a ceremónia után jegyezték el ikertestvérét

A menyasszony, Jacqueline Longman épp ezt élte át: elterelték róla a figyelmet. Alighogy véget ért a szertartás, a násznép előtt kérték meg az ikertestvére kezét. De mégis hogyan fogadta a történteket?

Tulajdonképpen Jacqueline mindenről tudott, sőt az ötlet, hogy a ceremónia után kerüljön sor a lánykérésre, tőle származott. Ikertestvérével nagyon mély a kapcsolatuk, ezért támogatta, hogy az eljegyzés az esküvőn történjen meg. Egyedül amiatt aggódott, hogy testvére nemet mond, hiszen egy ilyen esemény az egész esküvőt beárnyékolta volna, ám a szíve mélyén érezte, hogy semmi gond nem lesz, és az eljegyzés valóban nagy meglepetést és boldogságot szerzett mindenkinek. Az ikertestvér, Gemma fejében is megfordult, hogy esetleg rosszul vette ki magát az eljegyzés időzítése, ám a lánykérés után kiderült számára, hogy mindenki be volt avatva és szó sincs arról, hogy ikerhúga haragudna, amiért elterelte róla a figyelmet.