Így párosítsd össze esküvői kiegészítőidet, hogy meglegyen az összhang!

Ha esküvői kiegészítőkről van szó, a legfontosabb szabály: a kevesebb néha több! Nyaklánc, tiara, kesztyű, karkötő? A választék hatalmas, ám ne mondjunk mindre igent. Külön-külön gyönyörűek, együtt mégis diszharmóniát teremthetnek.

Mit mivel?

Egy impozáns menyasszonyi ruha – vagy ahogyan gyakran hívjuk: „királylányos”- nem igényel sok kiegészítőt. Önmagában is van annyira gazdagon díszített, hogy maximum két kiegészítőt viseljünk hozzá: ha a ruha dekoltázs része látványos, akkor inkább karkötőt válasszunk szolid fülbevalóval, ha azonban a szoknya díszítése dominál, viseljünk nyakláncot, fejdíszt. A modern, szinte díszítésmentes menyasszonyi ruhák sem kívánnak extrém kiegészítőket: a nagyon szolid ékszerek passzolnak hozzájuk a leginkább.

A könnyed tengerparti hangulatú menyasszonyi ruhákhoz jól illik a hajban viselt virágkoszorú, ami azonban annyira látványos, hogy más kiegészítőre már nincs is szükség. Ha mégis ragaszkodunk hozzá, antik hatású karkötőt vagy nyakláncot vegyünk fel.

A romantikus, fodros-tüllös stílushoz jól mennek a gyöngyből készült kiegészítők. Ha egysoros, vékony gyöngysort viselünk, megengedhető a fülbevalót és a karkötőt is, a lényeg, hogy kellően visszafogottak legyenek. A vintage ruha a romantikus és a könnyed ötvözete, jól mutat hozzá a pasztellszínű kiegészítő, a lényeg, hogy antik legyen!

Ahogyan az esküvő színeit, az asztali dekorációkat vagy a menyasszonyi csokor virágait is gondosan összeválogatjuk, hogy minden passzoljon mindenhez, úgy a kiegészítőket is érdemes jól átgondolni, hogy ne legyen se túl kevés, se túl sok, se stílusban össze nem illő.