Elképesztő elvárások a koszorúslányok felé: a menyasszony megszabta, milyen színű szemük legyen az esküvőn

Az utóbbi időben rengeteg furcsa elvárással állnak a násznép elé az ifjú párok, menyasszonyok: celebjeink közül volt olyan ara, aki a gyerekeket, és volt olyan is, aki a szelfiket tiltotta ki az esküvőről. Azonban nem csupán a hírességeknek vannak extra elvárásai. Egy menyasszony például listát írt arról, mi tilos a vendégeknek. A listán szerepelt az is, hogy nem szólhatnak hozzá.

Egy másik ara ennyire talán nem sértő, ám mindenképpen felfoghatatlan, őrült kívánsággal fordult koszorúslányaihoz. A hölgy, aki valószínűleg csak a tökéletes esküvőt hajszolta és emiatt esett túlzásba, azt szerette volna, ha a koszorúslányok megváltoztatják szemszínüket az esküvő idejére, mert a sárgás tónusú színvilághoz szerinte nem passzol a kék szem.

Egy esküvői témájú Facebook-csoportban is feldobta az ötletet, ahol természetesen sokaknál kiverte a biztosítékot: így megerősítés helyett nekiestek a kommentelők a buzgó menyasszonynak, hangsúlyozva, hogy ilyen mértékben nem szabhatja meg mások kinézetét, a kontaktlencse viselése egyenesen kényelmetlen, irritáló lehet annak, aki nincsen hozzászokva és ráadásul még drága is.