Ezektől a filmektől garantáltan esküvői hangulatba kerülsz!

Hangolódj az esküvődre esküvői témájú filmekkel! Így egyszerre lazíthatsz egy kicsit, ha a szervezés már kezd az idegeidre menni, és ábrándozhatsz önfeledten, milyen csodás lesz szerelmeddel kézen fogva állni az oltárnál.

Kedveseddel is remek esti program, de az is teljesen érthető, ha inkább a koszorúslányaiddal lazítanál ezekre a romantikus és vicces alkotásokra.

Álljon meg a nászmenet!

Julianne (Julia Roberts) és Michael (Dermot Mulroney) régóta jó barátok, ám ennél több nincs köztük. Julianne akkor döbben rá, hogy valójában szerelmes Michaelbe, amikor a fiú már az esküvőjére készül egy másik lánnyal. Nem is hagyja annyiban a dolgot…

27 idegen igen

Jane (Katherine Heigl) már 27 alkalommal vett részt esküvőszervezésben koszorúslányként. Ám amikor főnöke, rajongása tárgya szerelmes lesz Jane húgába, a lány elkezdi saját boldogsága elérését is előtérbe helyezni. Közben találkozik Kevinnel (James Marsden), az újságíróval, ami tovább bonyolítja a sztorit.

Mamma Mia!

Donna (Meryl Streep) egyedülálló anya, aki most készül férjhez adni lányát, Sophie-t (Amanda Seyfried). Sophie minden vágya, hogy megismerje végre apját, aki reményei szerint az oltárhoz kíséri majd. Meghív három férfit anyja múltjából, amivel hatalmas zűrzavart okoz maga körül. Ha ez még nem lenne elég, egy musicalről van szó, remek szereposztással.

Fotó:  Hisu lee, Unsplash