A koronavírus járvány miatt le kell fújnod az esküvőd? Így mentheted meg a nagy napodat!

Az önkormányzatok a kormány által hozott, a beltéri rendezvények létszámát maximum 100 főben megállapító rendelet mellett további szigorításokat vezettek be, így a nagy létszámú esküvők veszélybe kerültek.  Emiatt sok pár elhalasztja a nagy napját, vagy épp döntés előtt áll: szervezze át, vagy várjon és reménykedjen?

Több lehetősége is van az idén tavaszra, nyárra lakodalmat szervezőknek, ha szeretnének mégis egybekelni: köztes út lehet a szűk körben megtartott hivatalos ceremónia, majd a járvány lecsengését követő időszakban a lakodalom megtartása.

Erre az esetre egy praktikus tanács: érdemes elengedni a megszokott pénteki és szombati időpontokat, hiszen a járvány lecsengését követően komoly torlódás várható az esküvők terén.

A leginkább ajánlott azonban távolságot tartani szeretteinktől, főleg, ha idősek vagy valamilyen betegségben szenvednek. Egy meghökkentő, de egészen ötletes, modern megoldás egy egyszerű stream szolgáltatással, zártláncú közvetítésben a rokonok, barátok számára sugározni a ceremóniát. Így nem lesznek jelen a vendégek, tehát a fertőzés kockázatát a minimumra csökkentettük, szeretteink mégis tanúi lehetnek életünk legszebb pillanatainak.