9 év után bontották ki a nászajándékot, ez volt benne

Kathy és Brandon Gunn 2007 szeptemberében házasodtak össze az Egyesült Államokban. Az ara nagynénjétől, Alisontól egy levelet kaptak ajándékba, amelyhez az alábbi utasítást kapták: ne nyissák ki az első nézeteltérésükig. Az ajándék kilenc évig bontatlan maradt, bár a pár akkor már túl volt néhány veszekedésen. Egyszerűen megfeledkeztek a borítékról.

Egy nap azonban Kathynek eszébe jutott a levél, melyben megható üzenetek lapultak: egy a feleségnek, egy pedig a férjnek. Kathy levelében ez állt: „Kathy, menj és vegyél egy pizzát, egy kis garnélát vagy bármit, amit mindketten szerettek. Készíts egy fürdőt is.” Brandon pedig ezt a tanácsot kapta a nagynénitől: „Brandon, menj, szerezz virágot és egy üveg bort.”

A házaspár teljesen megdöbbent a levelek egyszerű, ám annál fontosabb üzenetén. „Rájöttem, hogy a hosszú, erős és egészséges házasság megteremtésének és fenntartásának eszközei soha nem voltak ebben a dobozban, mégis megtanított minket ez az üzenet a toleranciára, a megértésre, a türelemre és a kompromisszumokra. Most már értjük, miért kért minket arra a nagynéném, hogy az első vitánkkor nyissuk ki a dobozt. Néha ugyanis csak két ennyire egyszerű cselekedet kell mindkét fél részéről ahhoz, hogy újra béke legyen” – írta posztjában a meghatódott feleség.

Fotó: óAlex Iby, Unsplash