Könnyen megelőzhető az egyik leggyakoribb esküvői baki

Minden leendő férj és feleség tökéletesre tervezi a nagy napot. Sokszor már a tervezés során hiba csúszik a menetrendbe, ami viszont árthat az esküvőnek.

Az egyik leggyakoribb ilyen hiba a túl hosszú szünet a szertartás és a vacsora között.

Az egyik legklasszikusabb malőr, ami előfordulhat egy esküvőn, hogy indokolatlanul hosszú „szünidőt” számolunk különböző napirendi pontok között – jellemzően a szertartás és a vacsorát összekötő időszakra. Egy szertartást épp úgy a vendégek részéről is hosszú készülődés előz meg, mint az ifjú pár részéről. A 30-90 perces szertartás után gyakran még egy utazás hátra van a lagzi helyszínére. Sokan nehezen viselhetik, ha aránytalanul hosszú idő telik el evés nélkül.

Könnyen elkerülhető a korgó gyomor

Ha a szertartásnak a vacsora helyszíne, vagy ahhoz közel eső lokáció ad otthont, nem kell időt hagynotok egy El Caminóra, csupán a gratuláció időtartamával és a közös fotókkal kell kalkulálnotok. Ez eltérő lehet a vendégek létszámától függően, így támaszkodhattok arra, amit az esküvőszervezőtök, ceremóniamesteretek, vőfélyetek, vagy pedig a helyszín rendezvényszervezője javasol.