Íme a jövő évi esküvői trendek

A divattrendeket rendre tőlünk nyugatabbról diktálják, és az esküvők terén sincs ez másképp. Ha 2023-ra tervezted az esküvődet, akkor jó helyen jársz, mivel összegyűjtöttük, hogy egy amerikai szakoldal mely trendeket tartja meghatározónak a jövő évre vonatkozóan.


Az egyik legnagyobb trend, amelyet 2023-ra jósolnak, a merész és egyedi színpaletták. Búcsú a fehér ruhától és a pasztell árnyalatoknak. Egyre több pár választja a merész és felejthetetlen színvilágot, amely tükrözi személyiségüket. Ez szabad utat ad a hagyományostól eltérő színösszeállításoknak. És ne feledd, ez a te esküvőd, szóval bármi megy.

CEREMÓNIA HÁTTÉR

Egy másik nagy trend, amelyet 2023-ra jeleznek, a kreatív ünnepi hátterek. A függőzöldektől a díszívekig sokféleképpen tehető egyedivé szertartás vagy a lagzi helyzíne. Ez is segít abban, hogy az esküvői fotók még lélegzetelállítóbb legyenek.

FENNTARTHATÓSÁG

Egyre nehezebb egyszer használatos műanyagokat és a földet károsító anyagokat találni. A párok különleges napjukat arra használják, hogy csökkentsék hatásukat, legyen szó helyi eredetű ételekről vagy fenntartható esküvői szívességekről.

VISSZA A 80-AS ÉVEKBE

Kate Bush vezeti a zenei listákat, a Top Gun pedig a moziban. A 80-as évek nagy vonalakban visszatértek, szóval miért ne fogadnád el ezt az esküvőd napján? Várhatóan sokkal több puffos ujjú esküvői ruha, organza réteg és néhány komolyan drámai részlet fér bele majd a jövő évi ceremóniákba.