Kicsi a költségvetés, de kéne köszönőajándék? Itt a megoldás

A köszönőajándékról megoszlik az esküvő előtt álló párok véleménye: sokak szerint nélkülözhetetlen része a nagy napnak a vendégek megajándékozása, mások szerint teljesen szükségtelen. Minden bizonnyal egy kedves gesztus ily módon tudatni szeretteinkkel: örülünk, hogy eljöttek és velünk ünnepelnek. Ha szerinted is fontos a köszönőajándék, de szeretnéd szem előtt tartani a költséghatékonyságot is, íme néhány ötlet.

Illatos csomag

Apróság, de igazán mutatós az illatgyertya vagy illatos, különleges formájú szappan, melyet az esküvői dekorációval színben harmonizáló kézzel készített kis csomagba helyeztek. Az organza anyag és a selyemszalag nagyszerűen megfelel a célnak. Kísérőkártyát is tehettek mellé a nevetekkel, az esküvő dátumával, akár személyes kis üzenetekkel.

Ehető ajándék

Az előbbiekben ismertetett saját készítésű csomagolásba édesség is kerülhet, kisebb csokoládé, macaron, vagy az általatok sütött és díszített mézeskalács.

Személyes és kedves

Egy közös fotó (például a jegyesfotózásról), rajta a nevetekkel és az esküvő dátumával szintén kedves ajándék lehet. Rengeteg csináld magad képkeret ötlet található az interneten. Egyszerű, olcsó, ugyanakkor nagyon csinos és kreatív megoldások is bőven akadnak, ha szűkös a büdzsé.