„Gázos” esküvői sztorik: a vőlegény a leghangosabb

Bár nem a legtisztább témakör, az esküvők során gyakran előfordulnak vicces, vagy éppen kínos szituációk, amelyek között vannak olyanok is, amelyek a gázokhoz kötődnek. Íme néhány rövid sztori:

Bővebben: „Gázos” esküvői sztorik: a vőlegény a leghangosabb
  1. „Az egyik barátom esküvőjén az egyik vendég, akinek kimondottan érzékeny a gyomra, túlzottan sokat ivott az esti mulatságon. Amikor az asztalhoz érkezett, és meglátta az ételeket, elkezdett kiköhögni és folyamatosan böfögni. Sajnos az egész teremben érezni lehetett az illatát.”
  2. „Egy másik esküvőn a menyasszony édesanyja túlzottan sokat evett az étkezés során, ami nagyon rosszul sült el. Az esküvő után mindannyian táncoltak, és az anya a rosszulléttől rájött, hogy nem tudja visszatartani a gázt, ami nagyon kínos volt mindenki számára.”
  3. „Egy harmadik esküvőn a vőlegény éppen azt mondta az esküvői fogadáson tartott beszédében, hogy mennyire boldog, hogy mostantól mindenét megoszthatja az új feleségével. És ekkor hatalmas böfögést hallottak az összes vendég. Kiderült, hogy a vőlegény maga volt az okozó, aki túlzottan feszült volt és nem tudta visszatartani a gázt.”

Természetesen nem minden esküvőn történik hasonló szituáció, és sokkal fontosabb az a boldogság, amelyet az esemény magával hoz, de az efféle sztorik valóban szórakoztatóak lehetnek.