Ezek a legdrágább esküvői zenészek

Az esküvői szertartásokon a násznép szórakoztatása az egyik legfontosabb feladat, és számos sztár áll rendelkezésre, hogy ezt a feladatot ellássa. A kérdés csak az, hogy mennyire mély az ifjú pár vagy családjának pénztárcája. Vannak olyan hírességek, akik magas díjakért vállalnak esküvői fellépéseket, így a legexkluzívabb esküvőkön is megjelennek. Nézzük, kik a 3 legdrágább esküvői sztárfellépő!

Beyoncé
Beyoncé a zenei ipar egyik legnagyobb sztárja, és több mint 20 éve van jelen a szórakoztatóiparban. Az énekesnő már számos esküvőn fellépett, többek között egy milliárdos házaspár esküvőjén is. A fellépésekre kértek már fel több százezer dolláros összegekért, és a hírek szerint az ára most már a 2 millió dollárt is elérheti egy ilyen fellépésnek.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez nemcsak az éneklésben, hanem a színészetben és a táncban is otthon van. Az énekesnő 2004-ben állt színpadra egy olasz üzletember esküvőjén. A fellépéséért állítólag 1 millió dollárt kapott, ami akkor mindenképp rekordnak számított.

Elton John
Elton John a zenei ipar egyik legnagyobb legendája, és már több mint 50 éve van jelen a szórakoztatóiparban. Az énekes és zongorista számos szállodában és privát rendezvényen lépett fel, de az esküvői fellépései is emlékezetesek. Az ára több százezer dollártól akár 1 millió dollárig is terjedhet, attól függően, hogy milyen exkluzív az esemény.