Amikor a kor nem számít: 42 évnyi korkülönbség, töretlen szerelem

Ez a 28 éves nő és 70 éves férfi kapcsolata példa arra, hogy a szerelemben a korkülönbség nem számít. Sem a kétkedő hangok, sem a 42 év korkülönbség nem akadályozza meg a 28 éves Jackie-t és a 70 éves Dave Epsteint abban, hogy boldog kapcsolatban éljenek. Annak ellenére, hogy a külvilág gyakran kritizálja őket a jelentős életkorkülönbség miatt, a páros szerelme töretlen.

Jackie, aki ügyfélszolgálati területen dolgozik, és Dave Epstein, a nyugdíjas tudós, 2016-ban ismerték meg egymást, amikor Dave a Fülöp-szigeteken pihent, Jackie szülőhazájában. Az egyik legrégebbi társkereső alkalmazás hozta össze őket, és az első randijuk egy helyi kávézóban zajlott. Ez az esemény elegendő volt ahhoz, hogy mindketten érezzék: sorsuk egymáshoz köti őket. Az esküvőjüket 2018 februárjában tartották meg.

Bár sokan támadják őket, a kapcsolatuk erős és állja a próbát. A negatív megjegyzésekre a nő szeretetteljes válasszal reagál, továbbra is megosztva szerelmes pillanataikat a közösségi médiában, és ezzel bizonyítva, hogy a szeretetük valódi és erőteljes.