Így öltözz fel az esküvőre, ha vendégként laza lennél

Ha egy esküvőn lazábban szeretnétek megjelenni, akkor válasszatok olyan öltözetet, amely elegáns, de mégis kényelmes és kicsit kevésbé formális. Íme néhány ötlet:

  1. Szabadabb viselet: Férfiak esetében válasszatok egy elegánsabb, jól szabott sportzakót, amihez lehet farmer vagy sötétebb színű, könnyű nadrág. Mellényt vagy nyakkendőt hagyjatok otthon, hogy kicsit lejjebb csavard a formális szintet.
  2. Laza ruhadarabok: Nők számára egy könnyedebb, szabálytalanabb szabású ruha lehet a megfelelő választás. Kerüljétek a túl merev anyagokat vagy a túlzottan elegáns fazonokat. Inkább válasszatok valami könnyedebb anyagot és szabást, amely kényelmes és légies.
  3. Színek és minták: Mind férfiaknak, mind nőknek válasszatok élénkebb, vidámabb színeket vagy mintákat. Ezek kicsit ellazítják az öltözetet, és friss, vidám hangulatot kölcsönöznek.
  4. Kényelmes lábbeli: Mindenképpen válasszatok kényelmes cipőket, amelyekben könnyedén tudtok mozogni és táncolni is, ha szükséges.
  5. Kiegészítők: Egy kis kiegészítő mindig feldobja az öltözetet. Férfiaknak lehet egy színes zsebkendő vagy egy stílusos öv, nőknek pedig egy feltűnő nyaklánc vagy karkötő.

Fontos azonban megjegyezni, hogy még akkor is, ha lazább stílust választotok, az esküvő egy ünnepélyes alkalom, és érdemes tiszteletben tartani az adott dress code-ot és a párok elvárásait is.